Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam problem ( kolejny :P )

do halogenów konkretnie jednego dostala mi sie woda i to dość sporo

niemam pojęcia jak sie tam znalazła myślałem ze wyleci ta sama droga co wleciała ale nie jest już tam z 2 tygodnie i powoli mnie zaczyna denerwować

ma ktos instrukcje jak wyciągnąć halogeny albo opis bo jak probowałem z jednym to cos tam urwalem i teraz musze go trzymać na patentach

dzieki za info pozdro

Opublikowano

Od strony wlotu powietrza na tarcze hamulcowe przy halogenie są twa otwory (u góry i na dole). Do tego u góry wsadz śrubokręt i wciśnij taki plastik wtedy odkoczy halogen. Zeby go założyć wystarczy mocniej wcisnąć. Uszczelnij go z każdej strony silikonem. A jeżeli chcesz zdjąć szybkę i wyczyscić w środku to polecam zagotować wodę w garnku jakimś i wsadzić go do wrzątku wtedy klej się zrobi gumowy i łatwo ściągnąć szybke. Później przyklej na jakiś dobry silikon. Pozdrawiam

P.S.

Tylko nie wsadzaj całego halogenu do wrzątku tylko część z szybką. Bo jak wsadzisz cały to plastik może się zdeformować.

http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg