Skocz do zawartości

BMW 2.5TDS Powietrze w przewodzie paliwowym za filtrem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w swojej e39 tez mam chyba wszystkie objawy o ktorych tu piszecie. sprawdzilem pompke, pompuje ale cisnienie jest wg.mnie bardzo slabe. przy stanie paliwa okolo 15 litów auto przestaje jechac. powietrze tez sie czasem pojawia. zdecydowalem ze kupie nowa pompke paliwa.

Pytanie mam takie : jaką kupic najlepiej ? jutro zadzwonie do servisu i dowiem sie ile chca za oryginał,na allegro sa od 160 zł, ale znalazlem tez za 225 zł VDO a taka wlasnie mam.

Opublikowano
o ile pamiętam to w warszawie w Bawaria motors chcieli coś ok 450zł, ale nie pamiętam dokładnie teraz, kupiłem taka z allegro za 170 i narazie jest ok
Opublikowano
Panowie wymieniłem pompkę paliwową i wszystkie problemy rozwiane powietrze w przewodzie zniknelo. Pompke wymieniłem sam bułka z masłem jak ktoś ma ten problem to sam da sobie rade pozdrawiami dziekuje wszystkim za pomoc!
  • 1 rok później...
Opublikowano
witam po roku uzywania pompki paliwa "no name" z allegro za 160 zł. w sierpniu '08 roku pompka padła i ........ jestem na etapie kupna nowej. szukałem oryginalnej uzywki ale brak !!! i chyba znow kupie z allegro taką na rok.