Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem ten sam problem jakies dwa lata temu hehe, kupilem wycieraczki na parkingu pod REAL'em od jakiegos typa ktory chodzil i je sprzedawal, byl strasznie upierdliwy ze sa wypas te wycieraczki i wogule najlepsze na swiecie, pytam sie go ile, a on ze 35zl za sztuke, to mu mowie nara a on mi na sile zaklada jedna, wkurzylem sie i mowie do typa - dobra, wezme jak bedzie widac ze jest lepsza... wcisnelem spryskiwacz i szczena mi opadla hehe, kupilem odrazu dwie wycieraczki i kazdemu polecam od tamtej pory.

Wycieraczki sa o tyle charakterystyczne ze wydaja takie specyficzne "kwiczenie" jak pracuja, na poczatku to mnie denerwowalo ale po paru dniach jezdzenia sie wyleczylem, najlepsze wycieraczki jakie mialem. :) Zuzyly sie po dwuch latach, teraz bede celowal tego goscia jeszcze raz zeby kupic drugi komplet. Nie wiem jaka to firma niestety. :( Polecam za to gosci sprzedajacych wycieraczki na parkingach supermarketow, jak nie jestescie pewni czy sa ok to poprostu sie mowi ze jak bedzie dobra to biore jak nie to zabieraj pan. Jak beda "kwiczec" to znaczy ze sa git hehe.

Opublikowano
Dzisiaj np. lało strasznie no i wycieraczki po paru cyklach zaczeły dobrze zbierac i zbierały az dojechalem do roboty. Po pracy kontrolnie spryskuje szybe zeby sprawdzic czy juz dobrze scieraja a tu lipa.... Niestety znów szaleją:/