Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wczoraj odkurzając bagażnik zauważyłem że przy samym kole zapasowym są jakieś kabelki zakończone końcówkami (wychodzą spod plastikowej osłony bagażnika), do tego jest tam jeszcze jakaś kostka...Nie wiecie od czego to jest?
Freude am fahren...
Opublikowano
Moze 3 swiatlo stop?

Tak tylko strzelam.. ;]

Kurczę!Możliwe, że masz rację! Jak więc sprawdzić czy nie płynie tam prąd w tym kablu?Nacisnąć hamulec i sprawdzić kontrolką,albo miernikiem?

Freude am fahren...
Opublikowano
Tam są tylko dwa kable, na pewno są prądowe bo zakończone są typowymi końcówkami. Do tego jest jakaś kostka...Tylko nie wiem czy jest połączona z tymi kablami...Jutro pobawię się w elektryka i sprawdzę co to jest...A tak odchodząc od tego tematu - co to jest za wtyczka w schowku (naprzeciwko pasażera) po lewej stronie...są tam takie dwa bolce i napisy "+" oraz "-"???
Freude am fahren...
Opublikowano
Tam są tylko dwa kable, na pewno są prądowe bo zakończone są typowymi końcówkami. Do tego jest jakaś kostka...Tylko nie wiem czy jest połączona z tymi kablami...Jutro pobawię się w elektryka i sprawdzę co to jest...A tak odchodząc od tego tematu - co to jest za wtyczka w schowku (naprzeciwko pasażera) po lewej stronie...są tam takie dwa bolce i napisy "+" oraz "-"???
Moze chodzi Ci o gniazdo na latarke?

http://www.allegro.pl/item208135249_bmw_orginalna_latarka.html

Opublikowano
Moze chodzi Ci o gniazdo na latarke?

http://www.allegro.pl/item208135249_bmw_orginalna_latarka.html

Dzięki!To gniazdo w schowku służy do ładowania latarki :mad2: Kurczę,Ci inżynierowie z BMW pomyśleli nawet o takich szczegółach...Dzięki fipa :modlitwa: Tylko wciąz pozostaje problem tych kabli w bagażniku...

Freude am fahren...
Opublikowano

Witam. Ja tez jak sprzatałem w bagażniku ( wyciągnołem te boczki) to zauwazyłem ze z prawej strony mam jakis kabelek. Wygląda to jak linka od licznika , zkończona jest skrętką.

Może mi ktoś powiedzieć do czego to jest. ;)