Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh... jest zle, powiedzialbym tragicznie :mad2:

Mialem E32, zreszta fotki tu pokazywalem, swietne autko, najlepsze na swiecie.. sprzedalem, kupilem nastepne i nastepne...

I cholera nic nie jest tak dobre jak E32!!!! :duh:

Probowalem odzyskac swoje bmw spowrotem (niezle co?:)) znaczy, od tego co mu sprzedalem to odkupic, ale spoznilem sie z kasa i sprzedal gdzies dalej.. Wiec pewnie czas szukac innej e32 w super stanie..

Nie wiem, ale nie da sie tego inaczej nazwac niz fobią...

Powiedzcie mi tylko jedno.. E32 nie robili w dieslu nie? dopiero w E38 to sie zaczelo? Tyle ze E38 za drogie i nie ma tego czegos..

Ok nagadalem sie, ale musialem sobie ulzyc:P

Pozdr

Opublikowano

Ja tez takie coś miałem i nadal mam, sprzedałem E32 i źle zrobiłem, tak E32 nie było w dieslu a może E34 525TDS?? Ale E34 to nie to samo wiem bo sprawdziłem :)

Siódemka to Siódemka!

Opublikowano

No fakt 5 to nie 7 :mrgreen: :mrgreen:

Ale jak kolega szuka diesla,to jakby poszukał dobrze :!: wyposażonej E34 Touring 525TDS to myśle że zminimalizowałby brak E32,bo 5 przy dobrym wyposażeniu tylko wielkością-ale w kombi wydaje sie już większa(i jest naprawdę).

Tylko ciężko znaleźć nie zajechanego TDSa z dobrym wyposażeniem,chyba że samemu wybrać się do Reichu i tam szukać ale też niekoniecznie się znajdzie.

http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano

no wlasciwie to diesel najlepszym wyjsciem bylby, ale jak juz to touring..

Zreszta co tu duzo bede gadac.. najlepiej jakbym odzyskal swoja betke :cry2:

To jest naprawde chore, ale jak juz sie kupi cos w takim standardzie i luksusie jaki daje 7 to naprawde ciezko sie na cos innego przesiasc (20 letnia beemka a 3 letni citroen xsara, badz inne takie - brak porownania z wyzszascia bmw).. wiec jedyne o czym mozna myslec to cos w tej samej klasie i z taka sama prezencja.. ale jedynym takim autkiem nasuwającym sie to ew. lexus LS, ale nie znam tego autka i nie wiem jak koszty, choc zakladam ze porownywalne..

A jeszcze jedno.. spotkaliscie sie kiedys z takim "rodzynkiem" jak Kia enterprise?:) Wiem, ze brzmi wiesniacko, ale wyglada fantastycznie.. tyle ze cena, a poza tym w ogloszeniach mozna znalezc jedna taka, ktora koles probuje sprzedac od conajmniej poltora roku:)

Pozdr

Firek

Opublikowano

To jest naprawde chore, ale jak juz sie kupi cos w takim standardzie i luksusie jaki daje 7 to naprawde ciezko sie na cos innego przesiasc (20 letnia beemka a 3 letni citroen xsara, badz inne takie - brak porownania z wyzszascia bmw).. wiec jedyne o czym mozna myslec to cos w tej samej klasie i z taka sama prezencja.. ale jedynym takim autkiem nasuwającym sie to ew. lexus LS, ale nie znam tego autka i nie wiem jak koszty, choc zakladam ze porownywalne..

A jeszcze jedno.. spotkaliscie sie kiedys z takim "rodzynkiem" jak Kia enterprise?:) Wiem, ze brzmi wiesniacko, ale wyglada fantastycznie.. tyle ze cena, a poza tym w ogloszeniach mozna znalezc jedna taka, ktora koles probuje sprzedac od conajmniej poltora roku:)

Pozdr

Patryk

Opublikowano

Pozdr

Firek

za cene 3 letniej xary kupisz... e38... wiec porównanie xary 3 letniej z 20 e32 to chyba nie najlepsze porównanie... klasa jednego do drugiego ma się tak jak dom na wsi do rancho w jakimś stanie.....

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg