Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich.

Mam pytanie ,otoz czy wymieniajac panel klimytronika na inny musze pozniej kodowac. Jesli tak to kto cos takiego robi i w jaki sposob to sie odbywa? Czy musze z tym problemem zwrocic sie do serwisu BMW. Panel z wymaiana w serwisie kosztuje 450 eur. pozdro

Opublikowano
witam wszystkich.

Mam pytanie ,otoz czy wymieniajac panel klimytronika na inny musze pozniej kodowac. Jesli tak to kto cos takiego robi i w jaki sposob to sie odbywa? Czy musze z tym problemem zwrocic sie do serwisu BMW. Panel z wymaiana w serwisie kosztuje 450 eur. pozdro

Witam

Nie jestem pewien ale wydaje mi się, że nic nie trzeba kodować. Sama wymiana panelu jest prosta, a opisy były już kilkakrotnie prezentowane na forum. Użyj :search: a na pewno znajdziesz.

:)

Opublikowano
nie trzeba Kodowac jesli Panel jest taki sam A sa dwa rodzaje przystosowane pod Webasto i nie bynajmniej tak bylo w E38 sam wymienialem z pokretel(regulacja sily nadmuchu) na guziki i dzialal bez problemow przy wymiania nalezy odlaczyc Akumulator