Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mój problem polega na tym że gdy odpalam auto obojętnie czy zimne czy ciepłe zaczynają skakać obroty i po chwili zgaśnie jest tak za każdym razem po przełączeniu na gaz silnik chodzi normalnie może ktoś miał identyczny problem to niech napisze co było przyczyną mój silnik to 2.024v m50
Opublikowano
witam mój problem polega na tym że gdy odpalam auto obojętnie czy zimne czy ciepłe zaczynają skakać obroty i po chwili zgaśnie jest tak za każdym razem po przełączeniu na gaz silnik chodzi normalnie może ktoś miał identyczny problem to niech napisze co było przyczyną mój silnik to 2.024v m50

Przyczyn, może być wiele, pdająca pompa paliwa, zatkany filtr paliwa, brak paliwa lub jego resztki (syfy) w zbiorniku, uszkodzone czujniki położenia wału czy rozrządu (tu proszę o potwierdzenie) i sprawy związane z elektryką i dolotem powietrza.

Pozdrawiam

Darek

Opublikowano
witam wyszło że przekażnik pompy daje za małe napięcie na pompę i ta podaje za mało paliwa i z tąd moje kłopoty z pracą silnika i z tond pytanie gdzie znajduje sie przekażnik pompy w aucie