Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zastanawiam się nad kupnem E32 730 ewentualnie 735. jedyna możliwe dla mnie rozwiązanie to przeróbka na LPG. Jaką wersja instalacji byście mi polecili do tego modelu? Chodzi o wyważenie pomiędzy ceną a jakością nie chcę szaleć z zakładaniem instalacji bo samochody te można kupić za małe pieniądze i nie chce żeby instalacja kosztowała połowę ceny samochodu. Ile by taka zabawa kosztowała w Krakowie? I jakie są wyniki spalania przy przy tych sinikach po założeniu gazu? (miasto/trasa).
Opublikowano
Zastanawiam się nad kupnem E32 730 ewentualnie 735. jedyna możliwe dla mnie rozwiązanie to przeróbka na LPG. Jaką wersja instalacji byście mi polecili do tego modelu? Chodzi o wyważenie pomiędzy ceną a jakością nie chcę szaleć z zakładaniem instalacji bo samochody te można kupić za małe pieniądze i nie chce żeby instalacja kosztowała połowę ceny samochodu. Ile by taka zabawa kosztowała w Krakowie? I jakie są wyniki spalania przy przy tych sinikach po założeniu gazu? (miasto/trasa).

To nie kupuj tego auta bo nie stać Cie na jego utrzymanie :nienie:

Kup sobie lepiej TICO i zamontuj GAZ za 1100zł -WYJDZIE NAJTANIEJ :mrgreen:

Pozatym taki temat jak spalanie i koszty eksploatacji poruszany był na tym forum setki razy ale TOBIE nie chce sie czytać i SZUKAĆ

Opublikowano

To nie kupuj tego auta bo nie stać Cie na jego utrzymanie :nienie:

jesli nie chcesz pomoc to nie nabijaj postow.

ja sie tu probuje dowiedziec czy mnie stac.

a pytanie o spalanie jest przy okazji, wiem mw. ile pali ale nie wiem dokladnie jak na spalanie wplywaja poszczegolne rodzaje instalacji.

Opublikowano

Auta leciwe są drogie w utrzymaniu więc taka uwaga może być trafna. Mnie np. nie stać na Poloneza, dużego Fiata czy inne bo to są samochody za drogie w utrzymaniu.

Taką beemkę napewno kupisz już z gazem, napewno trudniej spotkać bez LPG.

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

spodkac z gazem spodkam, ale bez gazu jest jednak zdecydowanie wiecej.

a co do gazu, niechce wykladac na niego polowy ceny samochodu bo pojezdze nim gora 2 latka. to ma byc moj pierwszy samochod (nie jestem nastolatkiem ;)), chce poprostu komfortowy, duzy i bezpieczny samochod.

Opublikowano
zalozenie gazu w moim aucie bylo prawie rownie kosztownie jak koszt samego auta, mimo tego nie zaluje , wiem , ze przy mojej jezdzie zwroci mi sie w okolo rok, a wiem, ze bede jezdzil wiecej tym autem , poza tym, moje wczesniejsze auto tez mialem z "auschwitz" wiec wiem jak przyjemnie sie tankuje i jezdzi.