Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PANOWIE PROBLEM JEST NASTEPUJACY GDY RANO WSIADAM I WLACZAM AUDIO WSZYSTKO DZIALA PRZEZ CHWILE DOBRZE PO PARE MINUTACH GDY SIE NAGRZEJE ZACZYNA TRZESZCZEC I SYCZEC W GLOSNIKACH NAWET JAK WYLACZE AUDIO TEZ TRZESZCZY :modlitwa: .DZIWNE JEST TO ZE GDY WYJME KLUCZYK I WYSIADE TE SYCZENIE JEST NADAL SLYSZALNE DOPIERO PO KILKU CHWILACH UCICHA CO TO MOZE BYC CZY KTOS MOZE MI POMOC JESTEM Z ELBLAGA NIESTETY UNAS NIEMA ZABARDZO ZNAJACYCH SIE MECHANIKOW NA TYM MODELU.PROSZE O POMOC
Opublikowano
ja bym stawiał na zwarcie w wzmacniaczu, kiedy zaczyna pracować, nagrzewa się i możliwe, że jest gdzieś przebicie, które nawte słychać po zgaszeniu wszystkiego-pojedź gdzieś, gdzie możesz to sprawdzić, do jakiegoś dobrego elektryka, niech sprawdzi Ci ścieżki w wzmacniaczu i może tak profilaktycznie w radiu, jak dobrze myślę, to sprawę załatwi wymiana wzmacniacza :wink: ( oczywiście, jeśli mam rację! )
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...