Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się nad zmianą mojego autka na 528i e39

Przeglądałem ostatnio oferty w niemczech i muszę powiedziec ze ceny są bardzo różne

Jak sądzice przeznaczając 5tys.Euro mogę kupic cos godnego uwagi

(a i tak odrazu jak ktos jest zainteresowany 325i coupe e36 w :cool2: stanie to na priva wiadomosc)

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano
Zależy jakie masz wymagania. Jak niewielkie to i 4 tyś Eur wystarczą tylko kolejne 2 włożysz w auto a i tak ciągle będziesz niezadowolony. Jak chcesz mieć auto w stanie z fabryki to bliżej 6-7. Ja za tyle kupiłem 97r w stanie ideał od drugiego właściciela z książką. Może i nie najtaniej ale było warto. Pozdro
Tomek
Opublikowano

wiesz mi nie chodzi o auto do ktorego mam dokladc

ja wole zaplacic wiecej a dobre , tylko zastanawialem sie czy mozna cos kupic w tej cenie bo tak jak przegladam mobile to wyglada na to ze się da .

(choc jak szukalem mojego skarbenika 325i coupe to na mobilu tesh byly tansze a w koncu zaplacilem duzo duzo duzo wiecej za autko :cool2: )

Opublikowano

ja wole zaplacic wiecej a dobre ,

Ja szukalem swojego auta, to kolega ogladal 2 auta z Mobile, ktore mialy byc w idealnym stanie i z rak prywatnych. Byly w cenie ~9 tys. euro i rocznik 1999 - stan bardzo odbiegal od opisu!

Nie sadze, ze za kwote, ktora chcesz zaplacic dostaniesz 528 niewymagajaca dalszego wkladu.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano

W takim razie powinieneś kupić nowe z salonu z gwarancją. :lol:

Poważnie, co byś nie kupił, to gdy mowa o aucie które ma 10-11 lat, coś zawsze trzeba będzie zrobić, coś doprowadzić do porządku. Żaden sprzedający nie wpakuje poważnej kasy w auto i nie naprawi wszystkiego tuż przed sprzedażą, bo mu się to po prostu nie zwróci. Woli nie naprawiać, a dać niższą cenę.

Ja kupiłem 4-latka z małym przebiegiem, i też niestety trzeba było niektóre rzeczy doprowadzić do porządku.

Opublikowano
jak chcesz rocznik 96 z sekwencją KME i przebiegiem ok240tyś w stanie ideał - butelkowa zieleń, w welurach, w cenie ok 25koła (drogo ale warto) to niedawno kolega zastanawiał się nad sprzedażą. Jak chcesz to mogę ci dać namiar. Auto jest naprawdę w super stanie.
Tomek