Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie, muszę się dobrać do dmuchawy nawiewu, bo mi nie działa, ale nie wiem jak zdemontować deskę rozdzielczą-HELP!! :mad2:
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
jak w temacie, muszę się dobrać do dmuchawy nawiewu, bo mi nie działa, ale nie wiem jak zdemontować deskę rozdzielczą-HELP!! :mad2:

Nie demontuj deski rozdzielczej. Musisz spuścić troche płynu chłodniczego, zdemontować zbiorniczek wyrównawczy i tam pod nim podobno jest ten wentylator (sam muszę to zrobić bo mi troche hałasuje). Mam nadzieje że nie wprowadzam w błąd i w V12 jest tak samo.

A tak poza tym skoro wogule się nie załącza to może nawalił ten panel od klimatyzacji?

Pozdrawiam

Opublikowano

Musisz spuścić troche płynu chłodniczego, zdemontować zbiorniczek wyrównawczy i tam pod nim podobno jest ten wentylator (sam muszę to zrobić bo mi troche hałasuje).

A tak poza tym skoro wogule się nie załącza to może nawalił ten panel od klimatyzacji?

panel na bank jest sprawny w 100%, co do tej deski, pytam, bo kiedy zmieniałem filtr od klimatyzacji, nad puszką filtra widziałem ten nieszczęsny wiatrak, dlatego chyba od silnika się nie dostane...

I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano

Musisz spuścić troche płynu chłodniczego, zdemontować zbiorniczek wyrównawczy i tam pod nim podobno jest ten wentylator (sam muszę to zrobić bo mi troche hałasuje).

panel na bank jest sprawny w 100%, co do tej deski, pytam, bo kiedy zmieniałem filtr od klimatyzacji, nad puszką filtra widziałem ten nieszczęsny wiatrak, dlatego chyba od silnika się nie dostane...

Wiem, wiem, tam widać ten wiatrak. Ale na 100% łatwiej się do niego dostać od silnika, pytałem wielu ludzi, mechaników takich którzy grzebali przy E32. Jestem zainteresowany tematem bo sam muszę to zrobić :)

Pozdrawiam