Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam poważny problem z moją e39ką . Sprowadzilem ja 2 miesiace temu od tamtej pory wszystko bylo dobrze aż do wczoraj .

Podczas jazdy auto wogole nie wkrecalo sie na obroty obroty spadly silnik sie wylaczyl , wygladalo to tak jak by zabraklo paliwa . Odpalilem go wogole nie przepuszczal na wysokie obroty i zgasł . Zaciagnolem go do domu na drugi dzień pojechalem kupic benzyne bo mowie może plywak sie zalaczyl wiec wlalem mu 10 litrow ale to nie to benzyna byla w baku . Po wlaniu benzyny do baku nie moge go odpalicz rozrusznik kreci auto nieodpala. Jedno co zauważyłem podczas tego incydentu zgasła mi jedna kropka z inspekcji zostala tylko jedna zielona niewiem czy ma to coś wspolnego. Pomocy naprawde niewiem co sie moglo stać .

aha silnik sie nie przegrzał , auto nie bylo pilowane. przebieg obecny auta to 230tys km auto z Itali. Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi :(

Bmw e65 745i 03 obecnie

Porsche Carrera 996 04 obecnie

Porsche Cayenne 05 obecnie

Opublikowano
pompka paliwowa , niech ktoś włączy zapłon a Ty z tyłu przy obojętnie jakim kole słuchaj czy buczy w baku .