Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem. Ostatni wyświetlił mi się komunikat w języku włoski i nie wiem na 100 co to znaczy . przypuszczam ze jest to związane z wtryskiem lub pompa wtryską jeśli ktoś ma może jakieś przetłumaczone rzeczy to proszę o przesłanie. komunikat który mi wyskakuje to

IMP. INIEZIONE Proszę o pomoc :modlitwa:

Opublikowano

Stac cie na E39 to i poczytasz to se sam zmienisz jezyk lub wizyta w BMW pomoze nie zasmiecac forum ;).

Czytam to forum od jakiegos czasu i naprawde ciezko sie czyta,a niektore tematy to z Kosmosu sa hehe

Pytanie czy w Telefonie komorkowym masz Menu po Angielsku ????

czy juz zkonfigurowales/dostosowales pod swoje wymogi.

Tak samo jest z BMW zmieniasz na jezyk jaki rozumiesz , a jak nie rozumiesz to moze nie dla ciebie BMW

Opublikowano
Kolego nie bądź taki Do przodu. po pierwsze kupiłem taką z takim językiem po drugie próbowałem zmienić język jak koledzy piszą na forum niestety nie działa. A po trzecie to znam wszystkie komendy po włosku ktore mi się pojawiają tylko chodziło mi o konkretne sprecyzowania, co konkretnie nawala, bo niwiele mi mówi ze pompa wtryskowa lub coś z wtryskiem i chciałem sie dowiedzieć czy cos elektronicznego, mechanicznego itp. i moze czy ktoś miał taki przypadek A widze ze jesteś typem który zaczepia a nic nie pomaga bo sam nic nie wie więc nie zabieraj głosu bo twoje komentarze są zbędne. :twisted: