Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tydzień stała i jak dziś chciałem odpalić-odmówiła. Aku mam nowy, zapaliłem na przewody, ale zastanawia mnie to co było przyczyną, może alarm? ładowanie jest ok, bo dziś sprawdziłem, Mam ją ponad rok i po raz pierwszy zdarzył mi się taki zonk. :jawdrop:
Opublikowano
aku padł, bo nawet nie zakręcił. A ZONK w w wolnym tłumaczeniu znaczy, że nie wiadomo dlaczego , ale sytuacja stała się krytyczna.
Opublikowano
dziś zamknąłem ją tylko Centralnym, jutro sprawdzę amperomierzem co jest złodziejem prądu. Pomocnym - dziękuję
Opublikowano

dziś sprawdziłem amperomierzem i mam " na pusto 0, 15A przy wyłączonym alarmie, 0,25 A jak alarm jest włączony (nie mam aku syreny) a 0, 19 A jak wyjmę bezpiecznik 21 (od czego On jest?)

to wygląda jakbym miał na stałe włączone urządzenie 5 Watowe? nie mam pojęcia jak je znaleźć, bezpieczniki inne są ok.

Opublikowano
kiedys wlasnie przez tydzien nie jezdzilem autem, nawet nie wiedzialem ze swieci mi sie w bagazniku swiatełko ( tam wlasnie bylo 5W ) po tygodniu auto juz nie odpaliło ,a aku poszedl do kosza , nie dalo sie go naladowac , dziwne bo do tej pory nie bylo ani jednego razu zeby nawet zajęknął.