Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
USZCZĘŚLIWIŁEM SIĘ I KUPIŁEM BUNIĘ E34 Z AUTOMATEM ALE NIE WIEM JAK TU SPRAWDZIĆ POZIOM OLEJU I JAK GO UZUPEŁNIĆ ????
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano
Wjeżdżasz samochodzikiem na kanał. Zostawiasz na odpalonym silniku. od spodu w skrzyni jest duża śruba imbusowa. śmiało ją odkręcasz na pracującym silniku. Jeżeli wyleci troszke oleju to jest ok. Jesli nie to trzeba w ten otwór dolewać aż się przeleje olej. Ja wykorzystałem cienki wężyk i dużą oliwiarke. Pamiętaj silnik musi pracować. A swoją drogą to proponuje ci wymienić w niej olej i filtr to podstawa w automacie. Wiem coś na ten temat gdyż troche mnie kosztowała wymiana skrzyni. Oczywiscie odpowiedni olej. Pozdro
Opublikowano

Podepne sie do tematu i zapytam czy zdarzyło się komuś po długin nieuzywaniu beemki ze automat przechodził w tryb awaryjny?

Mój zaczął szaleć po kilku miesiącach stania. Dwa pierwsze dni cały czas tak mnie denerwował ale jak narazie mu przeszło. Jutro pojade z nim na komputer i lookne czy coś mi pokaże. Jeszcze jedno czy może być to przyczyną niskiego stanu oleju czy nie ma to nic do rzeczy?

" _______

/________\

OO=[][]=OO > ///M-POWER

[#]--------[#]

Opublikowano
ja na twojm miejscu pojechał bym do fachowca wymienił bym nie koniecznie olej ale filtr napewno no i ogulnie przegląd
Opublikowano
DZIEKUJE CI BARDZO BO JUŻ ZWĄTPIŁEM BO TU BRAK BAGNETU JUTRO SE PODZIAŁAM POZDRAWIAM

proponuję na początek podziałać z klawiszem "Caps Look" na klawiaturze i nie nadużywać go pisząc posty :nienie: