Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawia mnie taka rzecz-mianowicie oststnio zauważyłem że w mojej buni(93r. sedan) mam nerki te z 'wypukłą obramówką chromową' (wcześniej sie jakoś nie przyglądałem) a chyba to weszło do e-36 dopiero po 95r :?: :?:

Co o tym sądzicie??

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano
Mial dzwona :wink: , albo ktos poprostu zmienil grill z mlodszego rocznika...to praktycznie nie swiadczy o niczym...

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano

no i ... czym się tu martwisz

faktycznie te nerki są od nowszego modelu ale to można zmienic sam się nad tym zastanawiałem tylko ze jest to dosc drogie bo trzeba tesh kupic tą blache przy zderzaku

Opublikowano
Faktycznie owalne nerki weszły pod koniec 96r. Moja jest z 08.96 i też ma zwykłe. Z tego co wiem te nowsze nie pasują do starego noska.
Opublikowano
Ja sobie zmieniłem na nowy grill - według mnie jest ładniejszy - to znaczy nerki, bo grill wygląda tak samo. Ogólnie to nie tylko wygląd nerek jest inny, ale też mają lepsze mocowania i są solidniej zrobione.