Skocz do zawartości

coś mi stuka skrecajac kołami w miejscu!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,wczoraj zauważyłem ,że jak stoi auto w miejscu i skręcam kierownicą w lewo bądż w prawo słychać jakieś takie małe stuki,podobnie brzmią jakby sie włączła klimatyzacja,ale to na pewno nie jest klima,co to moze być -pomózcie,pozdrawiam.
grzegorz
Opublikowano
albo koncówki drązków.Wjechanie na kanał z kolegą pomoze, jeden gwałtownie rusza kierownicą a drugi w kanale słucha gdzie stuka.Jesli przebieg jest ok.200tkm stawiam na maglownice.
na volta core el can na volta core el lievore
Opublikowano
Stukać Ci też mogą wahacze....Jak kola sie skrecaja to wahacze tez pracuja.....Ja tak mam....Mam taki metaliczny dzwiek jak czasami skrece kolami taki stuk....Maglownica OK , drazki tez....

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
już mam odpowiedz na moje pytanie,jest to prawy wahacz dolny,skrzypi w tej tulejce jak sie skreca kołami,jutro jade na wymiane .dzieki wszystkim za podpowiedz,pozdrawiam
grzegorz