Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Sporo jest o tym na forum ale nie znalazlem nadal odp na moje pytanie. A mianowicie...czy klocki kupuje się wraz z czujnikami(mam na mysli te kabelki przy szczęce). Ponieważ mam w jednym ten kabelek odlaczony i zaizolowany. Chcialem jeszcze dodac ze nie pali sie narazie kontrolka zuzycia klockow(ale juz sa bardzo cienkie). jezeli osobno to na co spojrzec przy zakupie tych kontrolek(kabelków).

pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Klocki posiadaja otworek,w ktory wpina sie czujnik.Czujnik kupujemy osobno.Czujnik jest wyposazony w gniazdko na koncu kabelka i to gniazdko sluzy do podlaczenia kabelka wychodzacego w nadkolu lewym przednim.Podejrzewam,ze masz ucieta wtyczke i zwarte przewody na krotko.wtedy kontrolka nie swieci.U mnie tak jest ,ale juz kupilem kawal kabelka z ta wtyczka i przy nastepnej zmianie klockow podlacze.

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Potwierdzam powyższe. Natomiast "wtyczkoobcinaczom" mówimy stanowcze NIE :)

Nie rozumiem, jak można przy cenie czujnika paręnaście złotych obcinać kable, wtyczki...

Kai
Opublikowano

Witam

Jest jeden czujnik z przodu /lewe kolo.

Ja mam z tylu bebny i chyba go nie ma ,alejak masz tarcze ,to pewnie jest tez na jednym kole.

pozdrawiam

Opublikowano
lewe przednie,prawe tylnie

http://img237.imageshack.us/img237/9199/avako1.png

Przedni napęd jest dla dziewczynek. . . :twisted2: