Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, polamala mi sie nakladka na przedni zderzak. Szukam kontaktu do jakijs firmy, dystrybutora, u ktorego moglbym cos takiego dostac. U mnie w Koszalinie niestety o niczym takim nie slyszalem.
Opublikowano

Witam, polamala mi sie nakladka na przedni zderzak. Szukam kontaktu do jakijs firmy, dystrybutora, u ktorego moglbym cos takiego dostac.

Ale dokladnie o jka nakladke taka co w standardzie jest czy jakis dodatek moze fotke jakas podaj.Nie ukrywam ze mam maly zasobik czesci do e 34

BMW 730iA wcześniej

BMW 520i E34, BMW 318 E21, BMW 525 TDS E34, BMW 525i E34

Opublikowano

Tu na pewno kupisz:

Sklep BMW

Monika Pleban-Jaskłowska

ul. Narbutta 5a

02-564 Warszawa

tel. (022) 646-64-84

Dla członków BMW Klub zniżka 10%. Chyba prowadzą sprzedaż wysyłkową (jak byłem w sklepie pani rozmawiała z klientem przez telefon na temat wysłanej paczki).

Czasem jest taniej niż używane na Allegro. Ostatnio potrzebowałem ślizg zderzaka tył do E34: Allegro używka od 15zł + 10zł wysyłka, sklep nówka 25zł i jest od ręki.

E61 530d '04 (2015-?), E34 525TDS touring '95 (2006-2016), E30 325i '89 (1996-2006)
Opublikowano

W sumie to fotka nic nie da bo jak napisalem, czesc ta sie polamala:) nie wiem czy to jest oryginalna czesc ale nie wydaje mi sie. to jest ponoc spojler na zderzak, wiem ze czasem robia takie z zywicy. ponizej link na aukcje z czyms takim, choc przyznam ze akurat ten mi sie nie widzi bo mam troche inaczej mocowane halogeny. Sa one standardowo mocowane we wlasciwym zderzaku.

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=201083339