Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie zawsze zaświeca się lampka przy otwarciu bagażnika .Gdzie szukać ?. w klapie czy w .. progu bagażnika ?
Opublikowano

w klapie pod plastykową osłoną.

Co prawda nie wiem co dalej a mam ten sam problem, więc jak się z tym uporasz to daj znac.

pozdr

Opublikowano

Mam ten sam problem. Przy otwarciu nie zapala się lampka (ta w suficie).

O dziwo mogę ją zapalić ręcznie - przyciskiem:)

Z góry dzięki za pomoc!!!

Opublikowano

wszystko w porządku z wtyczką .... opsikałem na wszelki słuczaj .... pytanie dalej :

co powoduje właczenie się lampki ? zamek w klapie ?

teraz włacza się albo od razu ... albo wcale .... albo np. po 30sek po otwarciu

Opublikowano
Mam ten sam problem. Gdy otwieram klapę lampka nie zapala się - dusząc przyciski na lampce - działa :)

tez myslalem ze nie dzialaja ale jak ustawilem wlacznik w pozycji srodkowej to zaczelo dzialac.czasami najprostrze rozwiazania sa najtrudniejsze

Opublikowano
troche mnie juz wpienia to swiatełko. dzis się chyba za nie zabiore. najtrudniejsze jest ponowne założenie tej frajerskiej plastikowej osłony
Opublikowano
opisz które odbijacze i który wyłącznik oraz gdzie sie znajdują ......zwłaszcza wyłącznik !!
Opublikowano

na klapie po zewnętrznych stronach. wyłącznik jest zapewne o okolicy zamka ale ja go nigdy nie zlokalizowałem (nie szukałem). to była przyczyna w moim przypadku, w twoim może to kwestia przewodu, wtyczki albo zaśniedziałych wtyków...ciezko powiedzieć.

najlepiej sprawdzić czy do włącznika dochodzi napięcie, czy na otwartej klapie dochodzi do lampy itp. jesli to nie pomoże to zdejmij osłonę na klapie, wejdź do bagażnika i zobacz czy zamek dociska wyłącznik.

pozdr