Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

mam zamiar kupic BMW 328i 5 drzwi z 1996 roku z przebiegiem 189 tys. km...

prosiłbym o rade na co zwrócic uwage, czy ten przebieg nie jest za duzy jak na BMW chociaz wiem ze drugiej strony ze ten silnik nie jest za bardzo wysilony...

Jak z czesciami (ich dostepnoscia i cenami)do tego auta i jak ze spalaniem (chociaz wiem ze bedzie duze to tak orientacyjnie chciałbym wiedziec ile to pali)

http://www.mobile.de/SIDPV03j5ST4n3biyTPMoF-tQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1180448356A1Iindex_cgiD1100CCarZ-t-vctpLtt~BmPA1B41B20C810%81X-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_ypordsO~BSRA6D1100B14D3500BGNCPKWA0HinPublicA0A0A0A0C110D1992A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=41&id=11111111258139324&

tutaj jest link do ogloszenia...

Wdług mnie auto prezentuje sie pieknie az dziwne ze az tak pieknie... obawiam sie ze moze byc po jakims dzwonie... co o tym sadzicie ?

Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano
Po zdjeciach trudno ocenic czy po dzwonie czy nie. Nalezalo by na zywo obejzec. Wedlug mnie jechac do reichu specjalnie zeby jeden samochod zobaczyc to glupi pomysl. Jak nie bedziesz mial duzo szczescia to albo wrocisz z kosztami albo wezmiesz go na sile, co na jedno wyjdzie bo potem bedziesz miec koszty... Jezeli chcesz koniecznie cos kupic tam to znajdz przynajmiej pare samochodow zebys mial wybor. Pozdrawiam
Opublikowano
Witam...

mam zamiar kupic BMW 328i 5 drzwi z 1996 roku z przebiegiem 189 tys. km...

Auto na pewno wyprodukowane przed liftingiem czyli do 09.96

Na zdjęciach wygląda ładnie, jednak chyba nie ma klimy. Dla mnie nieakceptowalne w 328, szczególnie przy skórach. Może być problem żeby to później sprzedać.

Jeśli przebieg jest autentyczny, to nie ma się co obawiać.

Pozdrawiam,

Bartek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mieszkam 9 km od miejsca gdzie stoi to auto,jak znajdę jutro lub po jutrze trochę czasu to mogę go pojechać obejrzeć.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Byłem tam dzisiaj,ale nie było tego samochodu.Jak widać ogłoszenie też znikło z linku który podałeś także chyba poszła.Właściciela komisu też nie było-ktoś go zastępował i nic nie wiedział.