Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis zostawilem na parkingu wlaczone swiatala oczywscie zaden cymbal nie mogl zadzwonic do mnie mimo tego zemaja numer,,,,niech ktosmi napisze jak ja teraz otworzyc ,,,jakos maske trzeba otworzyc i podpiac prad prawda??? tylko jak otworzyc ta maske i pod co podpiac prad,,,,>???

sory ale nie mam humoru i nerow po telefonie do kierownika parkingu przeszukiwac calego forum bede wdzieczny jak napsizecie szybko

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano
"użyj zagiętego drutu który wkładasz nad lewym reflektorem mijania i zachaczasz o linkę od maski, po paru próbach pewnie ci się to uda, potem pociągasz i maska otwarta, hmm, podłącz akumulator do przewodów rozruchowych, a te z kolei podłącz do instalacji elektrycznej auta i daj napięcie" słowa kolegi z postu wyżej. :search:

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

"robisz tak - klamka do gory w drzwaiach pasazera !

2 - jezeli to nie podziala - otwierasz bagaznik kluczyciem , w klapie jest swiatelko - wypinasz je i na przewody podajesz napiecie z akumulatora lub prostownika ( sprawdz ktory jest + a ktory - ) i bedziesz mogl normalnie centralnym otworzyc samochod" również słowa kolegi z innego postu żeby oszczędzić Ci szukania

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
"robisz tak - klamka do gory w drzwaiach pasazera !

2 - jezeli to nie podziala - otwierasz bagaznik kluczyciem , w klapie jest swiatelko - wypinasz je i na przewody podajesz napiecie z akumulatora lub prostownika ( sprawdz ktory jest + a ktory - ) i bedziesz mogl normalnie centralnym otworzyc samochod" również słowa kolegi z innego postu żeby oszczędzić Ci szukania

ani klamka poaSAZ ani klapa nie dziala kluczyk wchodzi ale nie mozna przekrecic.. dalsze opcje ??

Opublikowano
witam.masz ten sam problem co ja gdy nie ma produ...kluczyk tez jest bez uzyteczny.ja zawsze rozilem tak ze podnosilem troche samochod bralem inny akumulator i kablami do rozrusznika plus i mase gdzie kolwiek wtedy masz normalnie prad w obiegu i mozna go otworzyc pilotem lub kluczykem

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
A ma ktos z Was schemat zamka od maski?? Gdzie on sie dokladnie znajduje...jak on wyglada za co zaczepic ,,, ?? bylo by przydatne bdzo ,,, pozdrawiam
Opublikowano
poszla przez rozrusznik ..prad pod rozrusznik i otwarta ,, pozniej kabelki na aku i zakrecila :) pozdrawiam