Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jestem pijany ze szczęcia :)

kupiłem druga 750 e38 tym razem w steptroniku,a mialem kupic małe autko miejskie:)

jastem MEGA szczęsliwy-czemu tylko znowu cosmoschwarz :)?

pozdrawiam

Opublikowano
witam

jestem pijany ze szczęcia :)

kupiłem druga 750 e38 tym razem w steptroniku,a mialem kupic małe autko miejskie:)

jastem MEGA szczęsliwy-czemu tylko znowu cosmoschwarz :)?

pozdrawiam

Gratuluje :) Ludzie to maja szczęscie też bym tak chciał za pare lat :) I jaka różnica między steptronikiem a automatem? :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Gratuluje :) Ludzie to maja szczęscie też bym tak chciał za pare lat :) I jaka różnica między steptronikiem a automatem? :)

Pozdrawiam

dzieki:)

na razie zrobilem nią 10 km - do aso i do domu,tak ze jeszcze nie mam porownania,ogolnie fajna zabawka-majtanie biegami,wydaje mi sie ze jest troszke zwawsza - moze sugestia

z opcji których nie mialem poprzednio w mojej jest:

steptronik

webasto+pilot taki srebrny z antenką bmw :)

stoliki drewniane z tyłu

łamane lusterka elektrycznie

drewniania kierownica+obudowy lampek z tyłu

hak oryginał doczepiany

lodówka

dach ale szkalny a w pierwszej mam metalowy

podłączenie z tyłu video in

DSP :) mega bajer , czulem sie jak w sali koncertowej

i to tyle na pierwszy kontakt pewnie jeszcze cos wynajde,oczywiscie jest wszystko inne czyli tv,ksenony,navi itp.

Jest od 1 wlasciciela,z pełnymi ksiazkami ,przegladami itp.Ma nawet próbki skóry z bawoła.Felgi 19 słoneczka od e65 i tu akurat gorzej bo w tamtej mam alpiny 20

p.s.

własnie doczytałem w briefie ze jest obniznona przez ac-schnitzer :),faktycznie cos mi nisko stała,

jak porownałem z pierwsza cos kolo 20mm przod i 15mm tył

i chyba na glebie lepiej wyglada i nie ma takich szpar pomiedzy felga a błotnikiem

pozdrawiam

Opublikowano
najlepiej jeszcze postaw obie kolo siebie na jakims zdjeciu
Opublikowano

witam,

ja równiez gratuluję,

łamię się nad zamianą swojej 730 z 95r, na 750 z 98 lub 99...

i coraz bardziej się przekonuję,,,

pozdro,

e 38 jest najlepsze... po prostu
Opublikowano

czołem,

nie dziwię się radości; od listopada jeżdże 750-tką i jeszcze nie jestem nacieszony i już myślę o kolejnej:)