Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ,jestem tu nowy i prosze o wyrozumialosc , temat stary jak swiat ale chce zakupic bmm e 38 97-98rok ale z silnikiem 2500 tds ,zadna benzyna tylko diesel.prosze o pomoc i porade,gdzys slyszalem se jest tomalo udany model. :modlitwa:
Opublikowano

Też tak słyszałem, ale odpukać u mnie wszystko gra jestem bardzo zadowolony.

Rakieta to to nie jest i trzeba lac dobre paliwo, podobno siadaja w tym modelu pompy wtryskowe, ale uważam że kiedyś każda część się zużywa.

Musisz też zwracać uwagę żeby jej nie przegrzać (np. padnie ci pompa wody a ty jedziesz dalej), bo potrafi głowica szczelić.

Wszystko zależy od poprzedniego właściciela.

Opublikowano
Słuchaj to autko tak jak kolega powiedział nie jest rakietą chyba ze masz silnik po chip-tuningu to lepiej to sobie radzi. Autko jak dlamnie dobre. Nie jest tez autem które pali Bóg wie ile. A to że pompy w nich padaja to każdy diesel tak ma w końcu musi paść u niektórych wcześniej u niektórych później to zalezy od użytkowania auta.
Opublikowano
Ale Tds w E-38 to raczej pomyłka,miałem tds-a w E34 i nie dawał rady, zależy kto czego potrzebuje.Ja bym polował na 4.0d,warto troche dołożyć żeby potem nie żałować i nie bawić sie w jakieś tuningi i chipy.