Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

mam pytanko-co sie dzieje?

mam zwykłe mp3 i kupilem kasetke ktora wklada sie do radia a z niej wychodzi kabelek ktory podlacza sie do mp3. W oplu u kumpla gra elegancko a u mnie gra tylko w mono czyli na jedna strone -lewą, prawa strona nie gra. A myslalem ze to bedzie najlepsze wyjście zeby posluchac muzyczki bo zmieniarki nie mam a kosztuje krocie wiec jednym slowem LIPA :roll:

pomozcie prosze-moze macie jakis pomysł

dzieki pozdrawiam

Opublikowano

te kasety też są lepsze i gorsze ja mam MP3 z alegro kompletne ze kasetą i zasilaczem kosztowało 70zł (rok temu) i gra super . poruszaj kasetą to może się lepiej "ułoży" albo spróbuj tę kasete od kolegi jak też będzie jeden kanał to pozostanie wyregulować głowica w magnetofonie (i wyczyścić) .

dobrym rozwiązaniem jest transmiter

Opublikowano
jak niema uszkodzenia np. urwany kabelek to przy głowicy magnetofonu musi być śróbka ze sprężynką do regulacji , nawet powinna być dziurka w blasze obudowy ale lepiej ją zdjąć przemyć głowica spirytusem i wyregulować