Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niedawno padl mi miecz,no to wzielem i naprawilem(bo ja zdolny jestem!),a tu zniklo napiecie na elektrozaworach(i tu zdolnosci zabraklo!).gdzie go szukac :?: :?: :?:
Opublikowano
No to mnie zastrzelil kolega tym panelem!klimy nie mam,ale za to mam zepsuty panel!da sie go naprawic,czy nada pokupic nowy?
Opublikowano

wiesz co - jestem pewnien ze panel klimy daje napiecie na elektrozawory ... a czy jak masz zwykly panel to on tez podaje ( czy jest jakis modul itp - chociaz watpie ) - nie dam sobie glowy obciac...

generalnie zalezy co masz w nim zepsute - jezeli duzo z nim roboty to sie nie oplaca go robic , bo tanio kupisz inny sprawny

Opublikowano

To panel,ja mialem ten sam problem ze niebylo napiecia w elektrozaworach,podjechalem do dobrego elektryka który coś tam przelutował w panelu klimy i jest malina,jak dbre pamietam to coś "zmostkował" znajd elektryka o napewno Ci pomoże :!:

Pozdro