Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na forum... szukam optymalnej instalacji do BMW 318ti compact z silnikeim 1.9 M44 140 KM. Bylbym wdzieczny za pomoc w wyborze odpowiedniej instalacji, zdecydowalem sie na sterownik STAG-300 potrzebuje wsparcia w dobraniu pozostalych elementow, czyli wtryski, reduktor....

Pozdrawiam

Rafal

Opublikowano

stag 300 reduktor silver KME listwa rail ten sam producent co valtec tylko jeszcze wieksza wydajność ewentualnie valteki i tak bedzie śmigało bo to wolnossak :D

Ja dziś męcze stagiem 300 moje autko i przy 2 barach doładowania zaczynaja się kłopoty.......

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzieki za wsparcie, a czy ktos z forumowiczow montowal butle w miejsce kola w compacie? Czy wogole jest taka opcja?
Opublikowano
witam ja też mam compacta z silnikiem m44b19 instalacja gazowa BRC butla w miejsce koła pojemność 32 litry przy tankowaniu do pełna troche wystaje ale przynajmniej bagażnik mam wolny
Opublikowano
butla w miejsce koła pojemność 32 litry przy tankowaniu do pełna troche wystaje ale przynajmniej bagażnik mam wolny

co to za butla to wystaje po tankowaniu???pierwszy raz o tym slysze

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!