Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce założyc GAz do swojej Niuni i teraz pytanie :idea:

jest to 730iA z automatem, silnik R6 i teraz czy można ząłożyć zwykłą instalacje gazową do niej czy tylko sekwencja :?:

Czy jeśli np bym założył zwykłą instalacje czy niewpłynie to żle na skrzynię automatyczną :?: Mam na mysli sytuacje gdzie obroty są zaniskie, bądz zawysokie,itd...

Wiem ze wsytsko przemawia za sekwencją bo to najlepsze rozwiązanie,ale czy możecie mi powiedziec jak zachowuje się np na wykłej istalacji auto w autoamacie :?:

I jeśli macie może jakieś namiary na dobry zakład motujący takie instalacje,gdzie ktoś już instalował i jest zadowolony ,oczywiscie na terenie Warszawy i okolic.

Pzdr

Opublikowano

Witam.

nie kombinuj z oszczędzaniem na II gen. bo jak się sparzysz to będziesz miał problem :!:

To jest oszczędność na krótką mete, tym bardziej że teraz sekwencje nie są aż tak dużo droższe od zwykłej :idea:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
Tylko wtrysk, chociazby polskiego STAGA-300. W Twoim przypadku koszt powinien byc ~3000-3200 PLN.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano

Taka instalacja za 1.5 tyś to może wyjść bokiem, jeszcze jak ktoś ją źle założy to już wogóle.

znając życie za mały będzie reduktor i nie będzie się nawet dokręcał do końca obrotów. Może się okazać, że będzie trzeba dołożyć zaoszczędzone pieniądze żeby to jeździło, a i tak nie będzie tego co było przed montażem gazu.

Opublikowano

Wiem ze wsytsko przemawia za sekwencją bo to najlepsze rozwiązanie,ale czy możecie mi powiedziec jak zachowuje się np na wykłej istalacji auto w autoamacie :?:

I jeśli macie może jakieś namiary na dobry zakład motujący takie instalacje,gdzie ktoś już instalował i jest zadowolony ,oczywiscie na terenie Warszawy i okolic.

Pzdr

W W-wie na ul. Instalatorów jest dobry magik od gazu. Ja już zrobiłem na Jego instalacji ponad 50 tys i jest ok. butlę mam w kole, a zawór przy wlewie paliwa.