Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam od niedawna coś takiego że jak puszczam lekko sprzęgło na wolnych obrotach to mi szarpie i takie dudnienie dochodzi , dzieje sie to zawsze po około 15-20 minutach jazdy , na zimnym bieże ok , jest to bardzo denerwujace jak w korku jedziesz , na wysokich obrotach nie ma tego obiawu (powyzej 2500 )

Mi się wydaje ze to wina łozyska w sprzęgle ale nie wiem , spotkaliście się z czymś takim ???

raczej to nie wina sprzęgła , jak puszcze gwałtownie to bieże od razu , nie ma ślizgania tarcz :duh:

wybieram się do mechanika ale wolałbym coś wiecej wiedzieć na ten temat , nie chce by mi kitów nawciskali i niepotrzebnych rzeczy powymieniali , jak zajedziesz betą to od razu na ciebie inaczej patrza , ostatni fachowcy byli tacy super że inspekcji nie potrafili skasowac no a niby znali się na BMW :twisted2: (przeczytałem na forumie i sam sobie skasowałem) , dobrze że z wymianą oleju filtrów , tarcz i klocków sobie poradzili , całe szczęście że czegoś poważniejszego nie robiłem

BMW e36 1992 r 1,8 i sedan

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS