Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM.MAM PYTANIE?CHCE WYMIENIC OLEJ W MOJEJ BMW ALE MAM PROBLEM.AUTO KUPILEM NIEDAWNO I ZBLIZA SIE WYMIANA OLEJU ALE...POPRZEDNI WLASCICIEL WLAL MOBILA 15W40 :duh: A JA CHCIALBYM ZMIENIC NA CASTROL MAGNATEC 10W40.CZY JEST TO TERAZ MOZLIWE?AUTO MA 164tys.PRZEBIEGU.1996 ROK PROD.
Opublikowano
jesli ma taki nienormalnie maly przebieg to wal syntetyk. ale obejzyj stan i zuzycie silnika i walnij sobie polsyntetyk lub w ostatecznosci nawet mineralny. jak ma wiekszy lub duzy prebieg to rozszczelnisz wypluczesz i skrociz zycie swojego autka.lepiej to pol syntetyk
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
jesli ma taki nienormalnie maly przebieg to wal syntetyk. ale obejzyj stan i zuzycie silnika i walnij sobie polsyntetyk lub w ostatecznosci nawet mineralny. jak ma wiekszy lub duzy prebieg to rozszczelnisz wypluczesz i skrociz zycie swojego autka.lepiej to pol syntetyk

Dobre rady nie są złe :lol:

Opublikowano
MYSLE ZE MA TAKI PRZEBIEG.ZRESZTA MAM PELNA DOKUMENTACJE Z NIEMIEC.MYSLE ZE 10W40 WYSTARCZY.A MOZE MA KTOS JAKIES UWAGI....
Opublikowano
MYSLE.

1.Nie pisz wersalikami - oznacza to krzyk.

2.Oczywiscie rozsadna jest zmiana na yntetyk a najrozsadniejsza bylaby zmiana tego oleju jak najszybciej, najlepiej zaraz po zakupie auta - ja tak zrobilem. I po 6-7 tys. (puk, puk) nic sie nie dzieje.

Tomek

Marzenia się spełniają...