Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,mam mały problemik.leci mi olej ze wspomagania pompy z rurką metalową i kupiłem uszczelkę ale problem jest taki że ta uszczelka nie wytrzymuje wysokich temperatur czy mogę założyć taką uszczelkę?do jakich temperatur rozgrzewa się płyn/czy to musi byc jakaś specjalna uszczelka?
Opublikowano
no wiec kolego ja slyszalem ze przy wymianie pompy wspomagania nie wolno zalozyc uzywanej uszczelki poniewaz ona jest jednorazowa i gdy zalozysz stara to na 90% bedzie wyła pompa. Te uszczelki sa jakies metalowe i po pierwszym montazu wgryzaja sie w to miejsce i po wyjeciu do niczego sie nie nadaja.

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano
kupiłem nowe uszczelki w sklepie z uszczelniaczami ale one nie wytrzymują wysokich temperatur dlatego pytam ,nie chce zakładać używanej bo tak jak kolega pisze ta stara nie nadaję się do użytku
Opublikowano
spytaj się w serwisie BMW o tą uszczelkę, zapłacisz pewnie 10-20 zeta i będziesz miał to co trzeba.
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek