Skocz do zawartości

Jakie kable wysokiego napiecia do 318is M42 B18?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis zwierzak przegryzl mi kable wysokiego napiecia i czeka mnie teraz odchudzenie portfela. :/

Wiem, ze sa dobre NGK za 340 zl. O oryginalach nie mowie, bo te kosztuja w ASO 840 zl. Ale znalazlem cos takiego jak PRO-SPORT za 195 zl http://moto.allegro.pl/item195723974_przewody_zaplonowe_pro_racing_bmw.html. Jezdzil ktos na czyms takim? Warte jest swojej ceny?

A moze polecilibyscie jeszcze cos innego?

Opublikowano
ale czy to w ogole sa kable do isa?? mi wygladaja za krotkie..... a ngk z tego co obczajalem kosztuja jakies 530...... czyz bym az tak bardzo sie mylil????
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
Jeszcze jedno: macie jakis patent na odstraszanie zwierzakow przegryzajacych przewody?

Sposob nr 1.

Zostawiasz lekko uchyloną maskę na noc. Nad ranem jak sie gryzon juz zadomowi w bawarce podchodzisz cicho w baboszach, szarpiesz za zamek, maska w gore i wsadzajac głowę miedzy glowice a wentylator drzesz ryja: WAAASUPP!!

Sposob nr 2.

Schodzisz do piwnicy. W reku trzymasz wiskasa kupionego w hipermarkecie (ze wzgledu na koszty calej operacji), w drugiej trzymasz nozyce. Gdy nawinie ci sie jakis siersciuch (kot) to przycinasz mu kudły po czym rozrzucasz je pod maską. Zapach powinnien szkodnika odstraszyc...

tyle co mi przychodzi do głowy...

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano

to najnizsza cena z ktora sie spotkalem... wiec ja bym sie nie zastanawial bo w tej kasie nic leprzego nie kupisz, nawet pabanickie janmory sa drozsze, a z tego co wiem uklady zaplonowe ngk naleza do najleprzych.

jeli chcesz oszczedzac to kup uzywki, czego nie polecam.....

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!