Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problme w swojej e36 320i a mianowicie czasem zdarza mi się ze po zgaszeniu auta wiatrak z przodu samochodu od klimy nie wyłącza się... Kiedyś zostawiłem auto pod domem, myślałem ze tak ma sie schłodzić, ale wyszedlem z domu po 2 godzinach i dalej wiatrak chodzil. Doszedlem wtedy ze po wyjeciu takiej rozowej kostki ze skrzynki z bezpiecznikami przestaje... Ale oczywiscie wtedy nie da sie w ogole klimy właczyc. Czy ktos mial podobny problem? Czy ktos wie co moze byc przyczyna? A moze to tak ma byc (no ale chyba nie tak dlugo)? Pozdrawiam

Opublikowano
Aha, a czy mozna przelozyc i wyprobowac na tym przekazniku ktory jest umieszczony obok? Z wygladu taki sam, tylko kolor inny, nawet na gornej sciance tez jest napisane 375. Nie chce czegos popsuc jeszcze bardziej... Pzdr
Opublikowano
Aha, a czy mozna przelozyc i wyprobowac na tym przekazniku ktory jest umieszczony obok? Z wygladu taki sam, tylko kolor inny, nawet na gornej sciance tez jest napisane 375. Nie chce czegos popsuc jeszcze bardziej... Pzdr

z boku tej kostki przekaznika powinen byc obisz amperaz itd jak jest to samo smialo wsaz i sprawdz klime i nastepine daj przekanik spowrotem na swoje miejsce bo mozesz odlaczyc cos waniejszczego niz klime np wycieracki swiatla kerunki itd :)

jak podmianka przekaznika nie pomoze to bedziesz mniel padniety czujnik temperatury w chlodnicy gdzie glowy nie dam ze taki przy chlodnicy z klimy jest umnie to inaczej wyglada ja mam obie chlodniece przy sobie i obie chlodzi wentylator ten orginalny z silnika paskiem napedzany