Skocz do zawartości

[e46] strona z opisem wszytskich czesci bmw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam potrzebuje strone z opisem wszytsich czesci widziałem taka na forum ale nie moge znalesc po angielsku była byly tam numery wszystkich zcesci prosze o pomoc bede wdzieczny
Opublikowano
szukałem ale nie mogłem znalesc dziekuje za szybka odpowiedz jestem wdzieczny a moze ktos wie gdzie moge kupic cwartke do bmw e46 prawa lub podłuznice bo koles tirem załatwił mi cały bok :( :cry2:
Opublikowano

dział giełda na tym i na innych forach - przeszukaj ogłoszenia i wstaw swoje

poza tym na allegro jest cała masa części - w tym karoseryjnych - znajdziesz bez problemu

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

PioterW a skad wytrzasnałes ta stronke?

Nie wiem skad te różnice ale są różnice w detalach zobaczcie sami

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=CC11&mospid=47445&btnr=31_0419&hg=31&fg=10

oraz

http://bmwfans.info/original/E36/Lim/325td-M51/ECE/L/M/1995/01/mg-31/ill-31_0419/

Ja miałem z przodu amory 31 31 1 090 462, i gdybym znał ta stronke wczesniej to nie miałbym problemów z całą moja hostorią wymiany amorów :duh: :duh: A na realoem w ogole nie ma tego numeru ?

skad te różnice ?

Opublikowano
PioterW szukałem na allegro ale nie ma jak mowisz poszukam na giełdzie sorry za ciagłe pytania ale jestem NOWY i nie mam doswiadczenia dlatego pytam mam nadzieje ze nikt nie bedzie zly moje gg 5720092 jestem na niewidocznym jesli ktos sie dobrze zna na bmw e46 prosze o napisanie bede pytał na gg ! Za wszystkie info dzikei zgóry
Opublikowano
sorry za ciagłe pytania ale jestem NOWY
podobno po to jest forum :wink:

a stronkę pokazał (mi i nie tylko) dzikus z bmwmpower klubu

na realoem są numery, tylko nie zawsze są wyświetlane wszystkie - poza tym wyświetlają tylko aktualne numery części, a wg tego, co podałeś, to ta część ma już inny numer - 31 31 1 090 462 jest już nieaktualny

niestety obie stronki nie są idealne, ale nie są też identyczne, dlatego od przybytku głowa nie boli :wink:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Jasne spoko stronka, Dziwne jest natomiast ze w 2ch salonach bmw nie wiedzieli co to za amortyzator :duh: porazka zeby w salonie nie mieli badz NIE chcialo im sie sprawdzic tego