Skocz do zawartości

Obramówki jak w nowym BMW :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wygląda nawet nieźle, tylko że ja mam jasny auta kolor - morska zieleń czy jakoś tak. A jak z formowaniem na zgięciach? Nagrzewnicą to robić, czy te listwy są tak elastyczne że bez problemu w temp. otoczenia się wyginają ?
Opublikowano
moim zdaniem najlepiej to wyglada na czarnym samochodzi z ciemnymi szybkami. Swoj mam zielony ale kupie niedlugo te listwy i pomyslimy nad malowaniem ( oczywiscie nie tylko dla tych listew malowanie :P ) do tego szeroka nerka w chromie i bedzie elegancko. Na waszych zdjeciach bardzo ladnie to wyglada :8)
B M W
Opublikowano
K@mil a masz może takie przykładowe zdjęcie ??
Opublikowano
No te co ja miałem to były dość sztywne tak że jedynie na gorąco można je było formować. Niestety nie miałem nagrzewnicy, ale suszarka do włosów wystarczyła :cool2:
Opublikowano
K@mil a masz może takie przykładowe zdjęcie ??

niestety nie mam , ale wywnioskowalem z tych podanych wczesniej i kiedys gdzies widzialem cos i mnie zainteresowalo :8)

B M W
Opublikowano
Marek mam takie pytanko: Jakim odcieniem przyciemniales szyby?!Chodzi mi o to w jakim stopniu masz przyciemnione?! I , II czy III?!Bo mam zamiar to robic u siebie tylko niemoge sie zdecydować! Doradzałbys przyciemnianie np.przod I a tył II czy kijowo to wyglada?!

Ja przyciemniałem najjaśniejszą z tych trzech folii (oznaczenie Lx 35 cokolwiek to znaczy) ale nie sam tylko w profesjonalnej firmie. mam homologację więc policji się nie boję :) przyciemnienie takie jak wspominałeś - z przodu jaśniej z tyłu ciemniej nie wygląda fajnie.. dziewczyna miała w astrze 3d to wyglądało w miarę ale myślę że w tym przypadku nie będzie pasowało.. pzdr

IVI