Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wygląda nawet nieźle, tylko że ja mam jasny auta kolor - morska zieleń czy jakoś tak. A jak z formowaniem na zgięciach? Nagrzewnicą to robić, czy te listwy są tak elastyczne że bez problemu w temp. otoczenia się wyginają ?
Opublikowano
moim zdaniem najlepiej to wyglada na czarnym samochodzi z ciemnymi szybkami. Swoj mam zielony ale kupie niedlugo te listwy i pomyslimy nad malowaniem ( oczywiscie nie tylko dla tych listew malowanie :P ) do tego szeroka nerka w chromie i bedzie elegancko. Na waszych zdjeciach bardzo ladnie to wyglada :8)
B M W
Opublikowano
No te co ja miałem to były dość sztywne tak że jedynie na gorąco można je było formować. Niestety nie miałem nagrzewnicy, ale suszarka do włosów wystarczyła :cool2:
Opublikowano
K@mil a masz może takie przykładowe zdjęcie ??

niestety nie mam , ale wywnioskowalem z tych podanych wczesniej i kiedys gdzies widzialem cos i mnie zainteresowalo :8)

B M W
Opublikowano
Marek mam takie pytanko: Jakim odcieniem przyciemniales szyby?!Chodzi mi o to w jakim stopniu masz przyciemnione?! I , II czy III?!Bo mam zamiar to robic u siebie tylko niemoge sie zdecydować! Doradzałbys przyciemnianie np.przod I a tył II czy kijowo to wyglada?!

Ja przyciemniałem najjaśniejszą z tych trzech folii (oznaczenie Lx 35 cokolwiek to znaczy) ale nie sam tylko w profesjonalnej firmie. mam homologację więc policji się nie boję :) przyciemnienie takie jak wspominałeś - z przodu jaśniej z tyłu ciemniej nie wygląda fajnie.. dziewczyna miała w astrze 3d to wyglądało w miarę ale myślę że w tym przypadku nie będzie pasowało.. pzdr

IVI