Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam odkrecona podusze kowietrzna, w trojramiennej kierownicy i chce ja odlaczyc i moje pytajnie jest nastepujace, odlacza sie ten kabel od kierownicy czy od tasmy z poduszki?? bo proboje odlaczyc ta wtycze od tasmy ale ona za nic nie chce wyjsc i teraz sie zastanawiam czy moze nie od kieronicy odlaczyc???????

posze o jak najszybsza odpowiedz bo mam rozkrecone auto pod blokiem :/

z gory dzieki

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

pomarańczową wtyczkę odłączasz od poduszki, tylko pamietaj, żebyś wcześniej odłączył akumulator (najpierw -, potem +) i jak będziesz podłącazał, to najpierw podepnij poduchę, a dopiero potem podłączaj akumulator

pomarańczowa wtyczka siedzi dość sztywno, ale jak się "zaprzesz", to bez dodatkowych komplikacji po prostu ją wyciągniesz - z taśmy nie wyciągaj, bo tam nie ma wtyczki (mimo, że tak wygląda), tylko jest to zamocowane na stałe

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
pomarańczowa wtyczka siedzi dość sztywno, ale jak się "zaprzesz", to bez dodatkowych komplikacji po prostu ją wyciągniesz - z taśmy nie wyciągaj, bo tam nie ma wtyczki (mimo, że tak wygląda), tylko jest to zamocowane na stałe

o akumulatorze pamietam, odlaczylem.

czyli ta pomaranczowa wtyczke odlaczam od airbagu poprostu wyciagajac jak w lini prostej?? bez zadnego przekrecania??

wogle to wielkie dzieki!!

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

dokładnie tak, jak napisałeś - ciągniesz w linii prostej - bez żadnego przekręcania itp

bardzo proszę :wink:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)