Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie co zrobić ponieważ kiedy pojechałem do mechanika do bosch serwis i chciałem podłączyć BMW o nie mogli się połączyć z komputerem w aucie próbowali jednym potem drugim programem i nic chciałem sprawdzić czy komputer ma jakieś błędy i co mam robić czy jest możliwość inaczej zresetowania kompa w aucie E34 520i 1992r.

POZDRAWIAM I CZEKAM NA PODPOWIEDZI Z GÓRY DZIĘKUJE

Opublikowano
Jezeli nie mozna sie polaczyc z komputerem to nalezy spreawdzic kable przy wtyczce diagnostycznej. Jezeli sa OK to niestety ale najprawdopodobniej pada komputer
Opublikowano
Jezeli nie mozna sie polaczyc z komputerem to nalezy spreawdzic kable przy wtyczce diagnostycznej. Jezeli sa OK to niestety ale najprawdopodobniej pada komputer
Polemizowałbym z tym "padaniem komputera" . W takich wypadkach podłącza się bezpośrednio przy sterowniku. Panowie z Boscha powinni mieć taką przejściówkę, ale raczej nie byli zainteresowani we wnikanie w przyczynę braku połączenia - stare auto=mało pieniędzy
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek