Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem, mianowicie tankując na stacji zauważyłem ze wskaznik stanu się nie podnosi i komputer nie wskazuje ze zostało zatankowane.Miałem zaświeconą kontrolkę rezerwy na kompie 51 km.Jadąc dalej wskażnik posuwał się na dół i komp pokazywał ile pozostało mi do przejechania .Czy miał może ktoś ten problem ewentualnie co może być przyczyną.Dziekuję.
Opublikowano

Witam, możliwe że pływak gdzieś się zaczepił, podczas następnego tankowania powinien się odblokować, sytuacja z reguły występuje podczas tankowania do pełna, w moim poprzednim autku była to norma :8) (czasami odblokowywał się po 3 tankowaniu) w obecnym odpukać :roll:

... z drugiej strony całkiem możliwe że dystrybutor leciał, a paliwko z niego już nie :mrgreen:

marzenie : E34 M5

http://img266.imageshack.us/img266/9927/540podpisnj4.jpg

Opublikowano
No dystrybutor działał dobrze bo zdążyłem narobić o to dobrego szumu .Więc może trochę się uspokoję . A czy to jest jakas awaryjna część.