Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam sliczny motor V8 chce wstawic spieki czy ktos to robi ?? macie jakies doswiadczenia moze sa całe zestawy do zamontowania bede wdzieczny za pomoc
Opublikowano

Nie chcę cię martwić ale po braku odpowiedzi widzisz juz zapewne sam że szanse są zerowe. Spieki w Polsce robią - uderz w firmy driftingowe, to nie na tym forum.

Lecz do V8 M60, M62 chyba nikt w Polsce nigdy takiego zestawu nie miał i nie ma (obym się mylił...). To będzie pierwszy unikalny eksperyment.

Opublikowano
mam sliczny motor V8 chce wstawic spieki czy ktos to robi ?? macie jakies doswiadczenia moze sa całe zestawy do zamontowania bede wdzieczny za pomoc
Można kupić lub zrobić bez problemu. Jest gość w Wawie który robi takie rzeczy
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek
Opublikowano
czy mozesz podac namiary na tego goscia z wawy ?? czy on robi tarcze czy jest mozliwe aby zrobił koło jednomasowe ??
Opublikowano
dzieki za namiary widze co koles robi ale chyba koła to nie zrobi :) tarcze spiekowe tez robia w 3city ale dzieki za kontakt zadzwonie do niego i pogadam :) moze czegos nowego sie dowiem temat jest trudny ale nie takie rzeczy juz mnie spotkały hahahhaha a moze wiecie cos o tych silnikach v8 moze sa jakies "fabryczne niedomagania" np temp oleju ?? cisnienie oleju lubi byc katowany ??czy raczej jest delikatny z mojego doswiadczenia z BMW wiem ze duzo moga ale mam tez duzo doswiadczen z silnikami v6 i wiem ze kating im szkodzi czy tak samo jest z v8 ??