Skocz do zawartości

Powyzej 120kmh przy skręcaniu w lewo coś wibruje w lewym kol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kole. (Lewym siedząc za kierownicą). Co to? Wcześniej tego niebyło a jeżdże już tym autem 2latka. Łożysko? Model 328i.

Pozdr.

kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
witam.moim zdaniem łożysko ,to łatwo sprawdzić podnieś cały przód auta i kręć raz jednym kołem raz drugim na pewno usłyszysz różnicę .pozdro
Opublikowano
chyba mialem to samo: przy skrecaniu w lewo szybko jadac w pewnym momecie kierownica drzala, gdy skrecalo sie mocniej przestawalo. --> koncowka sworznia wahacza. Wymienilem i przestalo
Opublikowano

Dokladnie tak jak poprzednik mowi. Chociaz ja bym nie stawial odrazu na koncowke swoznia. Pojedz do mechanika niech ci sprawdzi stan zawieszenia przedniego.

Z tym ze!!! Najlepiej jechac do warsztatu diagnostycznego dla samochodow ciezarowych lub autobusów. Tam maja bardzo dobre sprzety. Na zwyklej diagnostyce maja slabe maszyny do wytrzęsania, a bmw ma bardzo mocne zawiasy wiec jesli jest jakis maly luz to te zwykle go poprostu nie wykażą.

Cena za taka diagnoze nie powinna byc wyzsza niz 20zł.