Skocz do zawartości

[e46] lampy przed i po lifcie..... oraz jak wyciagnac lampy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo.

mam pytanko.

1. jak wyciagnac lampy przednie, z gora to oczywiste a dol?? wole nic nie ulamac , w e36 robilem to z zamknietymi oczami :)

2. czy do lamp od e46 po lifcie idzie zalozyc klosze od wersji przed liftem?? albo czy mozna przelozyc srodki miedzy tymi lampami...jest to plug&play czy wyzsza szkola jazdy???

dzieki za wszelkie info

Opublikowano
z tego co sie orjetuje to nie przelozysz bo nie beda Ci pasowaly do kierunkow a kierunkow nie przelozysz bo nie beda pasowaly do blotnika.Ale moge sie mylic.
Opublikowano
tak to wiem, ale zamysl jest inny, odpiac tyly od lamp po lifcie i przypiac do nich klosze przed. wstepnie jak patrzalem to uchwyty sa identycznie rozmieszczone.... jak nikt nie bedzie znal odp to ja sprawdze za 1,5tyg i napisze. A moze ktos wie jak z tymi odkrecaniem reflektora...w ktorym miejscach sa sruby dolne i czy cos trzeba odpiac zeby do nich dojsc??
Opublikowano

witam.

juz moge odp ze same klosze nie pasuja.

Kolejne pytanie moze na to ktos bedzie znal odp.... jak wyjac lustra /soczewki z lamp?? co odpiac np z uchwytow regulacji ??