Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie o mechanika / warsztat w Inowrocławiu gdzie można by było sprawdzić BMW e30 325.

A może ktoś zna ten egzemplarz:

http://allegro.pl/item190800864_bmw_325i_m_technic_sliczna_.html

Nie chcę jechać na marno, a i sprawdzić kilka rzeczy wolał bym u jakiegoś sprawdzonego mechanika od BMW.

Wdzięczny bym był za opinie, ewentualne wstępne oględziny kolegów forumowiczów z Inowrocławia.

Gdyby egzemplarz wart był dalszych oględzin był bym w ciągu 2 godzin ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Z Warszawy do Inowrocławia w 2h? no no .... a przepraszam w Inowrocławiu jest lotnisko.

Co tu sprawdzać? To auto jest proste w budowie, silnik ma ciagnac do odcięcia, skrzynia przelaczac biegi, a dyfer nie wyć.

Sprawdż czy ten M technic jest kompletny i czy pod tymi osłonami nie kryją się dziury.

Opublikowano

No może w 2 i 15 minut hehe

No a co do egzemplarza to raczej nie takie proste, ja raczej po takich oględzinach nie kupię, szkoda mi pieniędzy, a i nie chcę dołaczyć do tej części narzekającej na BMW.

Przez telefon pan mało konkretny, on nie wie jaki stan, nie wie jaki przebieg, on tylko sprowadził, i tylko była właśnie zmieniona głowica bo tamta była pęknięta.

Opublikowano
Jeśli jest malo konkretny przez telefon to na miejscu może okazac się, że to padaczka, a pan będzie w milczeniu wzruszał ramionami :)
Opublikowano

No dlatego dałem sobie spokój.

A i nie miał czasu gadać bo właśnie ktoś oglądał, a jak zadzwoniłem za chwile to jednak dalej aktualne.

Szkoda czasu.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
wiem, ze temat stary, ale tak na przyszłość...Jeżeli ktoś z was bedzie chciał kupić auto z Ina a nie zna sie za bardzo na rzeczy to radze do bydgoszczy jechać, ino to miasto układów i znajomości, tu każdy kazdego zna i oczywiste, że mechanik nie powie wam że auto padaczka :8)