Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie umiscic ten post wiec zamieszczam go tutaj, jezeli jest w niewlasciwym miejscu to prosze admina o przeniesienie.

Idzia upaly, czas przyciemnic szybki w mojej buni.

Szukam jakiegos godnego polecania zakladu zajmujacego sie przyciemnianiem szyb, chcialbym przyciemnic takze przednie szyby wiec potrzebny jest zaklad ktory wystawi certyfikat (70% przepuszczalnosci swiatla na przednich szybach).

Podobno jest gdzies jakis, jak sie jedzie na chwalecice, jezeli ktos wie gdzie dokladnie lub zna nr telefonu to bardzo bym prosil, no chyba ze odradzacie ten zaklad.

Dziekuje za pomoc.

BMW HELL DRIVER

Opublikowano
Siemka, tak jest taki zakład, sam tam przyciemniałem szyby w moim poprzednim aucie. Koleś ma zakład właśnie przed Chwalęcicami (tak pół kilometra przed miasteczkiem jadąc od strony cmentarza trzeba skręcić w lewo i przejechać pół kilometra po utwardzonej drodze). Kolesia tam najprawdopodobniej nie będzie - dojeżdża jeśli pojawi się klient, trzeba się z nim umówić. Ciężko tam trafić, ponieważ nie ma tam bodajże reklamy zakładu. Właściciel mieszka zaraz przy pętli tramwajowej na Piaskach w jednym z domków, niedaleko Netta. Wystawia certyfikaty, za przyciemnienie tylnych szyb w Coupe zapłaciłem 320 zł. Ma 3 odcienie czerni, posiada również inne kolory, przyciemnienie zajmuje mu jakoś 4-5 godzin. Nie mam do niego numeru. To chyba wszystko. :wink:
Opublikowano

To teraz prosba dla kogos kto mam nr telefonu, jestem z Barlinka i jechac do chwalecic zeby znalesc nr telefonu i umawiac sie na inny dzien zeby pozniej znowu przyjechac to troche czasochlonne (finansowo tez troszke, ceny zupy jakie sa kazdy wie)

Dzieki "Combi"