Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
.WITAM.WCZORAJ POSTANOWIŁEM ZAJŻEC DO ZAWIESZENIA MOJEJ E 34 , NIE ŻEBY LUZY ALE CHCIAŁEM COŚ ZROBIĆ BO JUŻ MNIE NUDZI TA BEZAWARYJNOŚĆ PRZEDNIEJ OSI :mrgreen: , WIĘC POSTANOWIŁEM WYMIENIĆ ZIMMERBLOCKI W WAHACZACH.KUPIŁEM CZĘŚCI WYMONTOWAŁEM WAHACZE I BIORĘ SIĘ DO WYCISKANIA TULEI A TU PATRZĘ NA DATOWNIK 96 ROK CZYLI ROK PRODUKCJI MOJEGO AUTA I :jawdrop: , DODAM ŻE AUTO MA PRZEJECHANE JUŻ 290 TYS KM I KTO TU MÓWI O SŁABEJ PRZEDNIEJ OSI W E 34 . JA NIE NAŻEKAM OBY TAK DALEJ :cool2: .ZOBACZYMY JAK BĘDZIE W E 39 BO JUŻ NA UKOŃCZENIU REMONTU POZDRO ,
Opublikowano
czy ktoś narzeka na przód e34?-ja mam z 88 roku i jest jeszcze , [tez oryginał]-jak się uda i jak sie i po czym jezdzi-pozdro :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

Hej

Generalnie to przygotuj się na większe koszty uzytkowania samochodu w modelu e39 niż e34.Sam miałem jakieś 2 lataka temu e36, teraz mam e39 i stwierdziłem że jest to chyba jeden z droższych modeli BMW w utrzymaniu patrząc na relacje cen części względem modelu auta.

No ale e39 to nie e36 i jest to wyższa klasa więc nie ma się chyba co dziwić.

Jednak PODKREŚLAM iż warty jest tych cen części, ten kto trochę pojeżdzi tym modelem nie będzie chciał innego a jeżeli do tego dojdzie wersja w automacie, to już bankowo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Panowie, od dawna wiadomo że czesci montowane fabrycznie sa dlugowieczne i żadna częśc kupiona w sklepie nie przetrwa tyle co ta zamontowana fabrycznie, no chyba ze wymienimy ja i odstawimy auto do garazu rezygnujac całkowicie z jazdy, wtedy jest szansa ze czesci sie nie zużyją.

Ale nie liczmy na to że po wymianie przejezdzimy tyle samo lat na czesci wymienionej co na fabrycznie zamontowanej.

Ich jakosc jest zupelnie i diametralnie inna.

Pozdrawiam

Jarecki001_BMW5