Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie zainteresowany jestem nowymi felgami do mojego e36 coupe wyszukałem sobie cos takiego

http://moto.allegro.pl/item190262837__nowe_felgi_16_5x120_bmw_3_5_7_polerowane_.html

Przeczytałem kilka postów na ten temat i w którymś z postów było napisane ze ET poniżej 35 zaczynają się problemy

Dane techniczne felgi:

Średnica 16"

Szerokość 7"

Rozstaw szpilek 5x120

Osadzenie (ET) 25

Mam rozumieć ze przy ET 25 nie da sie w ogóle jeździć i można zapomnieć o założeniu takich felg na moją bunie :( ?

z góry dziękuję za odpowiedz

Opublikowano

Witam.

Pozwolę sobie podłączyć się do tematu.

Podobnie jak NikiLauda przymierzam kupić nowe felgi (w chwili obecnej jeżdzę na stalówkach 15" :( ). Mam zamiar kupić te oto felgi http://moto.allegro.pl/item194676129_h285_16_5x112_5x114_3_5x120_hurt_bmw_3_honda.html

Ja na swoich stalówkach mam napisane 6Jx15 H2 IS42. A te które chcę kupić mają następujące dane:

Średnica-16''

Szerokość felgi-7''

rozstaw szpilek 5x120

Osadzenie (ET)-40

Czy będą one pasowały do mojego auta czy będzie trzeba dokonywać jakiś przeróbek? :modlitwa:

Opublikowano
Felgi kupiłem, do tego oponki 205/45 wyglada super i nic na szczeście nie obciera ale jeżdze jak saper. A kolesie co mi je zakładali zaprosili mnie na prostowanie gdzies za 2 miechy :(
Opublikowano
Felgi kupiłem, do tego oponki 205/45 wyglada super i nic na szczeście nie obciera ale jeżdze jak saper. A kolesie co mi je zakładali zaprosili mnie na prostowanie gdzies za 2 miechy :(
Sory,ale kupiłeś największy kibel ze wszystkich felg na allegro :duh: :lol: Kolesie z wulkanizacji mieli racje :twisted2: Trzeba było kupić oryginalne lecz używki :twisted:
Opublikowano
Felgi kupiłem, do tego oponki 205/45 wyglada super .....

Musisz miec ladnie posadzone auto skoro zalozyles takie laczki :shock: przy seryjnym zawieszeniu taka konfiguracja wyglada komicznie....

p.s. przy 16-tce do e36 idzie 205/55

• 3 tygodnie później...