Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,mam problem z nadmuchem,otóz zamiast sobie cichutko chodzic to on terkocze jak trabant,odgłos dochodzi z pod deski,poczytałem na forum ze to najprawdopodobnie bedzie wiatraczek dmuchawy,jak sie dostac do niego?i czy moge go wyczyscic?
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam! Podłączam się pod temat. U mnie jest taka sama sytuacja, ale po przekroczeniu 90 km/h. Do tej prędkości nawiew chodzi cichutko nawet na 4 biegu. Gdy jadę więciej niż 90 km/h słychać warkot, buczenie nawet przy wyłączonym nadmuchu. Macie jakieś pomysły ??
  • Członkowie klubu
Opublikowano
jak sie dostac do niego?i czy moge go wyczyscic?

Trzeba "tylko" zdemontować górną część kokpitu :mrgreen:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Dzięki anjinsan za pomoc :) . Widzę ze to poważniejsza sprawa i niestety sam nie dam rady. No nic widocznie trzeba będzie sypnąć groszem magikowi :) Pozdrawiam :)
  • Członkowie klubu
Opublikowano
No nic widocznie trzeba będzie sypnąć groszem magikowi :) Pozdrawiam :)

Jakby co, zapraszam do mnie :8)

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam ponownie! Problem został rozwiązany :) Sprawa okazała się bardzo błaha. Winna była kratka do nawiewu przy podszybiu (między szybą a maską). Pod wpływem oporu powietrza widocznie dostawała drgań i wydawała ten strasznie denerwujący dźwięk. Pozdrawiam wszystkich :)