Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kiedy zapale auto wszystkie kontrolki gasną, jedynie ta od air bagu gasnie po jakiejs minucie po odpaleniu, nie wiem dlaczego. poduszki widać nie naruszone, wiec raczej nie są wystrzelone, może ktoś wie o co chodzi, albo ma tak samo...
Będziesz Miał Wydatki
Opublikowano

Witam.

Możesz mieć tzw. bład zasilania (pojawia się jak coś odłączysz np: czujnik poduszki,zegary,fotel z matą,itd. a następnie przekręcisz kluczyk) albo może już mata w fotelu pasażera ma dość.W obu przypadkach konieczna będzie wizyta u diagnosty.

Pozdrawiam.

http://images49.fotosik.pl/48/b15dcef712d56319.jpg

..."The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing"...

Opublikowano
ja miałem podobny problem tylko ze mi kontrolka zapalila sie podczas jazdy i nie chciala zgasnac. Skasowanie nic nie pomagalo bo zaraz zapala sie znowu jednak ogladnalem doklanie wszystko pod fotelami (bo mi blad z pasami wyskakial na kompie i zapalal kontolke od poduszek) i zobaczylem ze wtyczka od napinacza pasa jest luzna, wpialem dobrze, na kompa i wszystko gra.