Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mogłbym prosić o wypowiedzi ludzi ktorzy urzywaja zwyklego zawieszenia a m-technic jaka jest rożnica bo ja posiadam sprezyny m3 i nie da sie na nich jezdzic na naszych dorgach i chce zmienic na m-technik ale nie wiem czy tez nie jest za niskie takze prosze o wasze opinie pozdro !

Adamus

-----------

Opublikowano

Hey!

Teraz mam E46 320d, zatem chyba normalne zawieszenie, na kolach 16". Wczesniej jezdzilem VW Passatem, ktory mial "semi sport" zawieszenie. I musze stwierdzic, ze BMW ma twardsze od VW. Zatem jazda po wroclawskich drogach to meka dla mnie, az mi sie tlumik obija i tlucze, ale za to na A4 lub niemieckich autobahnach to sama przyjemnosc. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

ja ma pelny MPaket lacznie z zawieszeniem i jezdzi mi sie bardzo dobrze ale... mieszkam pod granica z Francja :)

Czasami jezdze do Poznania to faktycznie szkoda auta.

Opublikowano
Bizzley Zmień felgi zmienisz profil opony. Zleży też dlaczego chcesz zmienić żona ci nie narzeka :] hołk

Sambo mą religią mata moim niebem

"Rickson"

Opublikowano

masz racje rickson ale liczylem jak zmienie opone i felge to nie przejdzie bo na to samo wychodzi ...

Ja z przodu moge tylko 1 palca wsadzic pomiedzy opone a blotnik . i mi trze w dziurach a po 2 gie nie moge do garazu wjechac nie podkladajac desek pod wjazd ..... to mnie wkurza i musze na kadzdy prog uwarzac wole troche go podwyzszyc jakies 4-5 cm i to mi wystarczy nie jak oryginal bo bendzie znowu bardzo wysoko i straci sportowy charakterek ... i urok

nie poprostu autoko sie meczy no niestety :/ wole nie myslec o tym ze studzienka jest 10 m przedemna i ze musze do 20 zwolnic tylko jechac normalnie ;]

Adamus

-----------