Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak uruchomić telefon e39 ??

klawiatura jest zablokowana napis BAD HANDSET

Dzwoni tylko na nr 112

Dziękuje za pomoc

pozdrowienia dla wielbicieli BMW

Opublikowano

A jaką kartę masz wrzuconą do telefonu i czy on ją akceptuje.

Ja miałem podobny problem ale po włożeniu Heyah do czytnika

który znajduje się w bagazniku, telefon ruszył.

W e39 sa dwa czytniki karty, pierwszy w stacji bazowej słuchawki

a drugi w centralce w bagażniku.

Sprawdz może u Ciebie tez tak zadziała.

Pozdrawiam

Jarecki001

Opublikowano

witam założyłem ksrtę sim Plus do czytnika pod słuchawką

W bagazniku w lewym rogu jest tam coś od telefonu ale na kartę

nic tam nie znalazłem

Wklawiaturze działa tylko jeden przycisk

włączyć......wyłączyć[/img]

Opublikowano
niestety nie wszystkie karty działają w tych telefonach. jest to spowodowane Nowymi generacjami kart(z tego co pamiętam chodziło o napięcia zasilania karty sim). napewno chodziły starsze simplusy i tak taki z nowszymi mozesz mieć problem. pamiętam ze forumowicze szukali na allu własnie starszych kart simplusa które niestety są juz coraz trudniej osiągalne
Opublikowano
No tak ale i bez karty klawiatura powinna chyba działać
Opublikowano
ponoć w bagażniku w tym module telefonu miejsce na karte jest z drugiej strony mi działał starszy simplus w telefonie więc tego w bagażniku nie odkręcałem ale bez karty powinna słuchawka działać bo moje bajtle sie tym bawiły
Opublikowano

Witam

Drodzy Panowie, w bagazniku jest na 100% bo właśnie tam ja umieściłem swoją kartę Heyah.I nie ma znaczenia czy jest to karta kupiona rok temu czy wczoraj.Poprostu nie wyłamuje się karty z bloczka i wkłada razem z nim.Spowodowane jest to tym że niemcy wymyślili właśnie taki format karty a nie jak w każdym telefonie komórkowym samą kartę sim.

Próbowałem tez kiedys na simplusie i nic nie działało.

Generalnie, klwaiatura powinna działać i bez karty no ale róznie to z tymi telefonami jest.

Pozdrawiam

Jarecki001_BMW5

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam założyłem ksrtę sim Plus do czytnika pod słuchawką

W bagazniku w lewym rogu jest tam coś od telefonu ale na kartę

nic tam nie znalazłem

Wklawiaturze działa tylko jeden przycisk

włączyć......wyłączyć[/img]

W bagażniku jest tez miejsce na kartę,prawie tego nie widać.ja dopiero jak wyjąłem ten moduł to znalazłam to miejsce i była tam jeszcze karta od niemiaszka :D .Jeżeli idzie u ciebie tylko telefon wł.i wył to może masz w menu włączoną blokadę,ja tak miałem.

Opublikowano

A może ktoś wie jak odblokować słuchawkę

Z góry dziękuję za pomoc

Ke39

Opublikowano
O ile ja się rozeznaję w angielskim to komunikat oznacza "zła słuchawka". Może poprzedni właściciel zgubił gdzieś poprzednią i włożył od innego która nie jest zgodna z bazą w twoim aucie?